najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Mik Džeger producent serije o muzičkoj industriji 70-tih

Pevač Roling stonsa (The Rolling Stones) Mik Džeger izjavio je da je u seriji „Vinil“ (Vinyl), koju je producirao na mreži HBO, pokušao da unese osećaj 70-ih u kojima se odvija radnja.

Serija „Vinil“ o muzičkoj industriji 70-ih, počela je da se emituje ovog meseca i već je dogovorena druga sezona. Bobi Kanavale glumi direktora u izdavačkoj kući dok je muzička industrija bila preplavljena drogama i seksom. Takodje glume Rej Romano, Olivija Vilde i Džegerov sin, Džejms Džeger.

„Očigledno je to izmišljeno. To je dramska serija i u dramskoj seriji želite da iznesete likove, priču. Imajući to u vidu, naravno, želite da unesete ljudima osećaj vremena i želite da to kupe. Želite da to bude verodostojno – to je bio naš prvenstveni cilj, bez obzira da li je zapravo istinito ili ne“, rekao je Džeger.

Džeger je rekao da ga je serija, koju je napravio s režiserom Martinom Skorsezeom, podsetila na 70-te godine 20. veka, kada su Stonsi dominirali muzičkom scenom i imali turneje širom sveta.

Džegerov sin glumi Kipa Stivensa, pevača pank benda Nesti bits (Nasty Bits).

„Pre svega, mislim da je bio zaista dobar, tako da nisam mnogo brinuo. Mislim, da zaista nije bio dobar, možda mu ne bih ja to rekao. Zaista sam bio zadovoljan njegovim nastupom“, rekao je Džeger.

Slavni otac i sin su zajedno radili na pesmi „Rotten Apple“ koju Nesti bits izvode u prvoj epizodi „Vinila“.

„Rado sam mu pomogao kada sam imao vremena“, rekao je Džeger.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike