U trendu

Milan Popović: Severina od našeg sina pravi rijaliti zvezdu

Iako se premijeru Hrvatske Zoranu Milanoviću, ministarki Opačić i saborskim odborima, srpski biznismen Milan Popović već ranije obratio putem advokata, ovoga puta, kaže, obraća im se kao roditelj, i to zato što je uveren da njegova bivša verenica Severina Vučković (43) krši detetova prava zagarantoovana normativnim okvirom Republike Hrvatske, odnosno, ignorise načela zajedničkog roditeljskog starateljstva.

U svom pismu, Milan Popović (49) navodi da Severina njihovog sina Aleksandra (3) stavlja u poziciju ‘dugotrajne, ogromne i štetne medijske izloženosti’ koju inicira objavama njegovih video snimaka i fotografija na društvenim mrežama Fejsbuk i Instagram.

‘Poštovana gospodo, moj sin 3-godišnji Aleksandar živi u tzv. rijaliti šou tipa ‘Veliki Brat’ u kojem ga nepoznati ljudi svakodnevno prate i komentarišu često na najvulgarniji i zastrašujući način. S tom razlikom što se ovde ne radi o TV emisiji, već se radi o tome da je majka kreator, inicijator i reditelj ovih ‘nastupa’ deteta, a koji predstavljaju svakodnevno praćenje detetovog života’, piše Popović u pritužbi koju prenose hrvatski mediji.

Pročitajte još i:

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.