Miri Adanji-Polak nagrada “Kapetan Miša Anastasijević”

U utorak, 7. aprila 2015. godine, u Matici srpskoj u Novom Sadu, dodeljena je nagrada “Kapetan Miša Anastasijević” za kulturu komunikacije i afirmaciju srpske umetnosti i kulture Miri Adanji-Polak, novinaru, producentu, TV uredniku.

Ono što mnogi ne mogu, Miri Adanji Polak polazi za rukom.

Jedna od najautentičnijih ličnosti naše televizije-međunarodno priznata novinarka,producentkinja, autorka i voditeljka kultnih emisija “Mira Adanja Polak i Vi” i “Ekskluzivno” na RTS-u.

Spada među retke novinare koji  su uspeli da izmame eskluzivne intervjue sa najpoznatijim ličnostima iz sveta umetnosti, politike, biznisa i šou-biznisa. Najveća vrlina njenih emisija su otvorenost i objektivnost.

Povernje sagovornika i podrška gledalaca obezbedili su joj sam tron na  medijskoj sceni. Spremna da pomogne ugroženima i zaboravljenima, prepoznaje se i na polju humanitarnog rada.

Mira Adanja-Polak, novinarka koja otvara mnoga zabravljena vrata, koja je kulturu komuinikacije podigla na visok nivo i u značajnoj meri doprinela afirmaciji srpske umetnosti i kulture, prima zasluženo priznanje.

Ostavite komentar