Mladić pronađen mrtav u bazenu Demi Mur

Telo jednog mladića pronađeno je u bazenu imanja holivudske glumice Demi Mur, a okolnost njegove smrti još nisu poznate, preneo je danas američki sajt TMZ.

Policija je saopštila da bivša supruga Brusa Vilisa nije bila u svom domu tokom vikenda kao nijedan član njene porodice.

Prema navodima sajta, na imanju Demi Mur je održano slavlje, ali se zada ne zna da li je glumica bila obaveštena o tome.

“Mladić (21) koji navodno nije znao da pliva, okliznuo se pao u bazen”, naveo je TMZ i dodao da je najverovatnije u pitanju član profesionalne ekipe Demi Mur.

Glumica poseduje kuću u američkoj saveznoj državi Kaliforniji od 2003. godine. Kuća ima pet spavaćih soba i šest kupatila.

Demi Mur (52) je zahvaljujući nastupima u filmovima “Duh”, “Nepristojna ponuda” i “Striptiz” postala jedna od najpoznatiji glumica Holivuda.

Bila je udata za glumca Brusa Vilisa s kojim ima tri ćerke. Kasnije se udala za glumca Eštona Kučera i razvela pre dve godine. Demi Mur i Kučer su tokom braka osnovali Fondaciju za borbu protiv seksualne eksploatacije devojčica širom sveta.

(Beta)

Ostavite komentar