U trendu

Mladić tvrdi da je došao s Marsa i da ima tajnu koja će promeniti svet (video)

Rus Boriska Kiprijanovič (21) svašta je, samo nije običan mladić.

Sećanje na prošli život fenomen je koji se proučava širom sveta u nekoliko naučnih kategorija i još uvek stručnjaci ne mogu da dokuče da li je moguće da se neko seća nekog prošlog proživljenog života. Rus Boriska Kiprijanovič tvrdi da je u prošlom životu živeo na planeti Mars kog je uništio rat, tačnije nuklearna katastrofa, piše viralthread.

On od malih nogu tvrdi da „Marsovci“ i danas žive na Marsu, ali su zbog nuklearne katastrofe koja ih je zadesila primorani da žive ispod površine.

Kiprijanovič tvrdi da su izuzetno tehnološki napredni i da udišu ugljen dioksid. Dodaje i da su visoki preko 2 metra. „Marsovce“ opisuje kao večno mlade i tvrdi da prestaju da stare sa 35 godina života. Za sebe Kiprijanovič kaže da je u prošlom životu živeo na Marsu i bio pilot. Navodi da je posetio Zemlju, tačnije drevnu egipatsku civilizaciju. Upravo je buru u javnosti pobudila njegova poslednja tvrdnja u kojoj kaže kako će se svet promeniti kad se otključa Velika sfinga u Gizi.

On kaže da je mehanizam koji je ključ za ulazak u Veliku sfingu sakriven iza njenih ušiju!

O njemu je snimljen film još dok je bio dečak jer naučnici nisu mogli da dokuče kako tako mlad može da ima toliko znanje o temama o kojima govori.

– Ne bojim se smrti jer živimo večno, rekao je Kiprijanovič, za koga mnogi veruju da je u prošlom životu zaista živeo na Marsu!

4 komentara
 1. Anonimni

  Nije on jedini decak koji se seca proslih zivota,to tvrdu i Matijas de Stefano iz Argentine ,koji cak goviri i najstariji jezik Sanskrit od kako je progovorio, sad ima 22god.i drzi predavanja svuda po svetu.Bio je i u Hrvatskoj.

 2. Anonimni

  Gde je (video) da tom tajnom koja će promeniti svet?

 3. milan

  Kada bi roditelji malo vise obratili paznju koju drogu im deca uzimaju bilo bi mnogo bolje.Ovako imamo i marsovce i mesecare…..

 4. Louis Krstic

  Kada bi roditelji znali da osluškuju decu i započnu razgovor, gotovo većina dece bi ispričala po nešto iz prethodnog, ako ne iz više prethodnih života. Problem je u tome što kada deca započnu neku neobičnu priču sami roditelji ih ućutkaju, budući da roditelji ne veruju u realnost prethodnih života a još manje da smo mi besmrtna Bića/Duše. Na sreću stvari se menjaju mnogo brže nego što ljudi žele primetiti.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike