U trendu

Mladić tvrdi da je došao s Marsa i da ima tajnu koja će promeniti svet (video)

Rus Boriska Kiprijanovič (21) svašta je, samo nije običan mladić.

Sećanje na prošli život fenomen je koji se proučava širom sveta u nekoliko naučnih kategorija i još uvek stručnjaci ne mogu da dokuče da li je moguće da se neko seća nekog prošlog proživljenog života. Rus Boriska Kiprijanovič tvrdi da je u prošlom životu živeo na planeti Mars kog je uništio rat, tačnije nuklearna katastrofa, piše viralthread.

On od malih nogu tvrdi da „Marsovci“ i danas žive na Marsu, ali su zbog nuklearne katastrofe koja ih je zadesila primorani da žive ispod površine.

Kiprijanovič tvrdi da su izuzetno tehnološki napredni i da udišu ugljen dioksid. Dodaje i da su visoki preko 2 metra. „Marsovce“ opisuje kao večno mlade i tvrdi da prestaju da stare sa 35 godina života. Za sebe Kiprijanovič kaže da je u prošlom životu živeo na Marsu i bio pilot. Navodi da je posetio Zemlju, tačnije drevnu egipatsku civilizaciju. Upravo je buru u javnosti pobudila njegova poslednja tvrdnja u kojoj kaže kako će se svet promeniti kad se otključa Velika sfinga u Gizi.

On kaže da je mehanizam koji je ključ za ulazak u Veliku sfingu sakriven iza njenih ušiju!

O njemu je snimljen film još dok je bio dečak jer naučnici nisu mogli da dokuče kako tako mlad može da ima toliko znanje o temama o kojima govori.

– Ne bojim se smrti jer živimo večno, rekao je Kiprijanovič, za koga mnogi veruju da je u prošlom životu zaista živeo na Marsu!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.