najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Mladić tvrdi da je došao s Marsa i da ima tajnu koja će promeniti svet (video)

Rus Boriska Kiprijanovič (21) svašta je, samo nije običan mladić.

Sećanje na prošli život fenomen je koji se proučava širom sveta u nekoliko naučnih kategorija i još uvek stručnjaci ne mogu da dokuče da li je moguće da se neko seća nekog prošlog proživljenog života. Rus Boriska Kiprijanovič tvrdi da je u prošlom životu živeo na planeti Mars kog je uništio rat, tačnije nuklearna katastrofa, piše viralthread.

On od malih nogu tvrdi da „Marsovci“ i danas žive na Marsu, ali su zbog nuklearne katastrofe koja ih je zadesila primorani da žive ispod površine.

Kiprijanovič tvrdi da su izuzetno tehnološki napredni i da udišu ugljen dioksid. Dodaje i da su visoki preko 2 metra. „Marsovce“ opisuje kao večno mlade i tvrdi da prestaju da stare sa 35 godina života. Za sebe Kiprijanovič kaže da je u prošlom životu živeo na Marsu i bio pilot. Navodi da je posetio Zemlju, tačnije drevnu egipatsku civilizaciju. Upravo je buru u javnosti pobudila njegova poslednja tvrdnja u kojoj kaže kako će se svet promeniti kad se otključa Velika sfinga u Gizi.

On kaže da je mehanizam koji je ključ za ulazak u Veliku sfingu sakriven iza njenih ušiju!

O njemu je snimljen film još dok je bio dečak jer naučnici nisu mogli da dokuče kako tako mlad može da ima toliko znanje o temama o kojima govori.

– Ne bojim se smrti jer živimo večno, rekao je Kiprijanovič, za koga mnogi veruju da je u prošlom životu zaista živeo na Marsu!

3 komentara
  1. Anonimni

    Gde je (video) da tom tajnom koja će promeniti svet?

  2. milan

    Kada bi roditelji malo vise obratili paznju koju drogu im deca uzimaju bilo bi mnogo bolje.Ovako imamo i marsovce i mesecare…..

  3. Louis Krstic

    Kada bi roditelji znali da osluškuju decu i započnu razgovor, gotovo većina dece bi ispričala po nešto iz prethodnog, ako ne iz više prethodnih života. Problem je u tome što kada deca započnu neku neobičnu priču sami roditelji ih ućutkaju, budući da roditelji ne veruju u realnost prethodnih života a još manje da smo mi besmrtna Bića/Duše. Na sreću stvari se menjaju mnogo brže nego što ljudi žele primetiti.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike