U trendu

Nagrada za najgluplju smrt

Američka nagrada Darwin nikada ne dođe u ruke pobednika. Jednostavno, u pitanju je priznanje koje se svake godine dodeljuje za najgluplju smrt! Prošle je godine „sretni“ pobednik bio zaista neverovatno glupi Indijac Prakesh Tiwari, koji je hteo da u zoološkom vrtu u Kalkuti čestita tigru Novu godinu i obesi mu cvetni venac oko vrata. Tigar je zaboravio na Novu godinu i dobre vibracije koje tada treba emitovati, pa je dotičnog gospodina ubio, a njegovog prijatelja Shuresha teško povredio.

Uskoro će biti dodeljena nagrada i za 2000. godinu, i konkurencija je veoma jaka. Britanac Ian, bokser amater, je svoju vreću obesio o električni vod i pri prvom udarcu pao mrtav od strujnog udara. Predstavnik Kanade je Robert koji je pokušao da preleti Nijagarine vodopade privezan za svojeručno izrađenu raketu. Voda je ušla u mehanizam za paljenje dok je ka vodopadu jurio na skijama, tako da je nesretnik poginuo prilikom pada sa visine od 50 metara.

Amerikanac Joshua je počeo da štuca u baru, zamolio prijatelja da ga udari jako po grudima da bi prestao i – umro sa smrskanim grudnim košem. Iz Azije „konkuriše“ Filipinac koji je iskočio iz aviona sa ukradenih 25.000 dolara i pao pravo u smrt, jer mu se nije otvorio padobran kućne izrade!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.