najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Najlepši ukras

Svečano ukrašen dom uz bogatu trpezu i prigodne poklone ne utiče samo na bolje raspoloženje već odslikava i deo verovanja da će nastupajuća godina biti srećnija i berićetnija. Zato ne budite mrzovoljni i ne pravdajte se nemaštinom jer vam je za pripremanje posebne svečane atmosfere sasvim dovoljno malo dobre volje, mašte i truda.
Za najskromniju varijantu biće vam dovoljno nekoliko sveća. One su važan detalj za stvaranje svečane atmosfere, jer obasjavaju prostor intimnom i toplom svetlošću. Pored toga, upijaju dim cigareta. Umesto svećnjaka dobro će doći i čaša, jabuka ili saksija s peskom. Mirišljava grančica nekog četinara, sjajne girlande ili kugle i soba će poprimiti poseban, svečan izgled.
Ukoliko ipak želite da sebi i ukućanima priuštite neki od ovogodišnjih modnih detalja za ukrašavanje prostora, potražite u prodavnicama girlande neobičnih oblika. Hit su zlatne, srebrne i crvene girlande – uz klasične crvene ili bordo kugle biće pravi pogodak. Moderno je i kićenje jelke ukrasima u približno istim tonovima. U trendu su narandžastocrvena nijansa, zatim nijanse ljubičaste i roze, sedefaste.
Gusto okićena jelka ipak je najlepši ukras doma.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike