Najsporija policijska potera

Predstavnici policije obezbedili su pratnju za čoveka koji je vozio skuter! Da vidimo kako je to uspeo.
Možda je ovo nekima izgledalo kao najsporija policijska potera svih vremena, ali ipak se dogodilo. Na svu sreću, nije to bila policijska potera u pravom smislu te reči.
Policajka iz grada Viktorija u kanadskoj državi Britanska Kolumbija prišla je čoveku koji je ležao na zemlji nakon što se prevrnuo sa električnog skutera. Ona je uspela da probudi ovog čoveka i ustanovila da je on malo više popio, ali da je ipak više umoran nego pijan, izvestili su policijski predstavnici za štampu.
Standardna procedura nalaže da policijac koji se nađe na licu mesta odveze čoveka u ovakvom stanju kući, ali pošto je ovaj čovek imao skuter težak 200 kilograma, narednica mu je obezbedila pratnju kroz grad kako bi se uverila da je bezbedno stigao do svoje kuće.
"Čovek je imao policijsku pratnju kroz grad – čak su se i nakratko zadržali u restoranu ‘Mekdonalds’, a tada je ustanovljeno da on nema novca za brzi obrok", izjavili su predstavnici policije. "Dok je sve ovo bilo legitimna reakcija predstavnika policije u želji da obezbedi zaštitu građanima, neki su ipak komentarisali činjenicu da im je sve to ličilo na najsporiju policijsku poteru na svetu. Trajalo je neverovatnih 55 minuta".

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.