najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Nakon lude žurke, umesto karte kupio je autobus!!! (foto)

Britanski DJ Dejvid Litl zauvek će pamtiti ludi provod na Ibici. Umesto da kupi kartu za povratak, pod uticajem alkohola preko mobilnog telefona je kupio čitavo vozilo – vredno gotovo 30 hiljada funti.

Kada je ujutro video šta je učinio, požalio se prijateljima i fanovima na Fejsbuku, a njegov status u trenu je postao viralni hit.

“Još ne mogu da verujem šta sam učinio sinoć na Ibici. Bio sam u Ušuaiji prošle noći i jednostavno sam uživao u životu, potpuno bezbrižan i noć je jednostavno proletela. Kada sam otišao iz kluba izvadio sam mobilni iz džepa i shvatio da sam kupio autobus vredan 30.000 funti. O moj Bože! Ne mogu da verujem da se ovo događa. Ibica mi je uništila život! P.S Hoće li neko da kupi autobus od mene?”, napisao je britanski DJ, kojem još uvek nije jasno kako je to uspelo da se dogodi.

Iako su neki zaključili da njegov post zapravo nije istinit, Dejvid tvrdi da se sve dogodilo upravo tako kako je opisao, a trenutno pokušava da stopira kupovinu – ili da pronađe novog kupca.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike