najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Nakon raznih afera, Bolt zaprosio svoju devojku

Odmah nakon što je osvojio tri zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Riju, atletičar Jusein Bolt (30) odlučio je da svoju devojku Kasi Benet (26) odvede na romantični odmor na Bora Boru.

Tamo je, sudeći prema natpisima na društvenim mrežama, i zaprosio. Objavio je fotografiju Kasi i na njoj je napisao: ‘Rekla je da’. Nakon toga je napisao: ‘Jedina osoba do čijeg mi je mišljenja stalo’.

Bolt se tako osvrnuo na tračeve da je Kasi prevario nekoliko puta u poslednjih nedelju dana. Odmah nakon ‘Igara’, osvanule su fotografije na kojima se ljubi sa udovicom brazilskog narko bosa. Nakon toga je otišao u London, gde je proslavio 30. rođendan s grupom prijatelja i mnoštvom golišavih devojaka.

U nekoliko navrata fotografisan je kako u hotelsku sobu ulazi sa čak nekoliko devojaka. Manekenka Naila Dilar (27) nedavno je otkrila javnosti da je sa Boltom bila u vezi nekoliko godina i da ga je ostavila nakon što je saznala da ima devojku. Britanskim medijima ispričala je da ga je nekoliko puta odbijala kada je molio da isprobaju seks u troje.

– On verovatno misli da sada zaslužuje sve te žene kada je najbrži čovek na svetu. Samo bih mu poručila da se nadam da koristi zaštitu kada spava sa svim tim ženama – kazala je Naila.

https://www.youtube.com/watch?v=7S0IPOjr6o4

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike