Napravio više od 100 dece, a njegov pravi cilj će vas ŠOKIRATI (video)

Ovaj donor sperme ima za cilj da bude otac bar 2.500 dece i zato ga smatraju arogantnim

Amerikanac koji se hvali kako je do sada postao otac više od 100 dece sada putuje u Australiju da pomogne tamošnjim ženama da zatrudne. Ima zakazanih već 15 oplodnji.

Iako bi doniranje sperme trebalo da bude potpuno tajno, ovaj Amerikanac poznat kao „Džo donor“ je snimio emisiju u kojoj priznaje kako daje spemu da bi žene lakše zatrudnele. On misli da ima veoma aktivne spermatozoide i cilj mu je da postane otac bar 2.500 dece.

– Moj biznis je u stvari da oplodim žene na posredan način i da postajem tako često otac – rekao je u intervjuu i dodao da se sprema da ode u Australiju gde već ima dogovorenih 15 oplodnji.

Problem je što „Džo“ nema dovoljno izvršenih potrebnih pregleda za ulogu donora, a ni papiri sa klijentelom nisu potpuni.

Međutim, on se ne brine. Misli da mnogo žena širom sveta želi bebu, a ne može da je dobije sa svojim partnerom i da je on na nekoj vrsti svetske humanitarne misija.

– Ne vidim da je problem to što sam donor sperme i ne brinem se za budućnost dece. Tu su njihove majke, a mislim da su dovoljno sposone jer ipak, ako majmun može da odgaji bebu… – rekao je u prethodnom intrevjuu „Džo“.

Polovina dece od trenutnih 100 rođenih su začeta prirodnim putem i on za to ne traži novčanu nakanadu, ali ukoliko se neki par odluči da im spremu da u bočici, onda uzima „debeli“ dohodak.

– Ono kako ja najviše volim da doniram svoje spermatozoide je putem nezaštićenog seksa – iskren je.

Na pitanje kako žene mogu da budu sigurne da se radi o bezbednom seksualnom odnosu i da neće zaraditi neku bolest, „Džo“ odgovara da ne postoji takva garancija.

– Razmislite malo, šta ima da garantujem ženi koja misli da će umreti sama bez svoje dece – kaže ovaj donor.

Tokom intervjua je čak došlo do male prepirke između voditelja i „Džoa“ jer mu je prebačeno da ne poštuje žene koje je oplodio, pogotovo ne kao majke njegove dece.

– Ukoliko se one ne bune, zašto to vama smeta – odgovorio je „Džo“.

Ne misli samo voditelj emisije da je ovaj donor arogantan, već i mnogi ljudi koji su gledali intervju. Osuđuju ga da je neozbiljan i da ugrožava zdralje žena i dece.

3 komentara
  1. Anonimni

    Šokiran sam.

  2. Anonimni

    Pa neka umače, kad su žene luđe od njega.

  3. Ex faca

    Ovaj da umoči, pa šta bude. Ako želite muško dete, to je 5 000e. Ako ne bude muško vraćam pare.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike