Nastavljena tradicija – teniserke zasadile jorgovan

Posle žreba za duel prvog kola Svetske grupe B Fed kupa u kraljevačkom hotelu Turist, teniserke Srbije i Španije, koje će se ovog vikenda takmičiti u tom gradu, ispred zgrade Opštine Kraljevo zasadile su jorgovan.

Jelena Janković je u parku ispred zgrade lokalne samouprave zasadila stablo jorgovana, pored kojeg su španske teniserke zasadile još jedan jorgovan.

Tradiciju sadjenja jorgovana započeli su članovi Dejvis kup tima prošle godine, a devojke su ove godine nastavile.

Žrebom u Kraljevu odlučeno je da će duel ženskih reprezentacija Srbije i Španije u prvom kolu Svetske grupe B Fed kupa otvoriti meč Bojane Jovanovski i Garbinje Muguruse.

Meč izmedju Jovanovski i Muguruse igra se sutra od 13.00 u Kraljevu, a nakon tog duela na teren će Jelena Janković i Karla Suares Navaro.

Drugog dana, u nedelju od 13.00 počinje meč Jelene Janković i Garbinje Muguruse, a nakon njih dve svoj meč odigraće i Bojana Jovanovski i Karla Suares Navaro.

Duel Srbije i Španije zatvoriće meč dublova. Za reprezentaciju Srbije će igrati Ivana Jorović i Nina Stojanović, dok će za gošće nastupiti Lara Aruabarena i Ludres Domingez Lino.

(Beta)

Ostavite komentar