Ne kaje se zbog napuštanja serije „Dva i po muškarca“ (video)

Mladi glumac Angus T. Džouns, proslavio se ulogom Džejka u seriji “Dva i po muškarca” u kojoj je igrao od svoje desete do 20. godine, kada je napustio zbog “religijskih uverenja”, a kako je nedavno kazao u razgovoru za američke medije, nimalo se ne kaje zbog te odluke.

Sada 23-godišnjak, privukao je pažnju video obraćanjem koje je 2012. godine objavljeno na religioznom sajtu Forerunner Chronicles, u kojem je “Dva i po muškarca” nazvao “prljavom” serijom i zamolio sve one koji je gledaju da to prestanu.

Godinu dana kasnije, napustio je seriju u kojoj glavnu ulogu tumači problematični Čarli Šin, a to bi, kako kaže, učinio ponovo, da može da vrati vreme.

“Ne možete biti bogobojažljiva osoba i glumiti u takvoj seriji”, kazao je on nedavno, iako je priznao da trenutno, nakon završetka univerziteta, istražuje “brojne religijske organizacije “.

Kako je istakao, trenutno je napravio pauzu kada je u pitanju obrazovanje, pa će vreme iskoristiti za glumu, kojoj nije definitivno rekao “ne”.

Za glumu se, navodno, ponovo zainteresovao nakon što se pojavio u finalnoj epizodi “Dva i po muškarca”, u kojoj je Šina zamenio Ešton Kučer.

“Povratak na set i druženje sa svima ponovo, pokazalo mi je koliko mi se to nekada sviđalo. Vrata su definitivno još uvek otvorena, ali želim da se stvari odvijaju polako”, poručio je on.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.