najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

Ne odustaje: Iako nakon više operacija liči na Supermena, ovaj Filipinac još želi i…(Video)

Poznati ljudski Supermen, Filipinac Herbert Čavez, do danas je napravio ukupno 23 operacije kako bi što više ličio na svog omiljenog junaka. Čavez danas ima 37 godina, a poslednjih 18 aktivno radi na preobražaju koji je uključio i izbeljivanje kože, „popravku“ nosa i vilice, liposukciju…

Iako je sada Čavez identični Supermen, izgleda da operacijama još nije kraj. Nedavno su lekari odbili da mu ugrade trbušnjake nalik Supermenovima i to jer je Čavez pre planirane operacije ubrizgao sam sebi ilegalnu i potencijalno otrovnu supstancu, pod nazivom MesoLipo, što je ostavilo ožiljke na njegovom telu. Iako ga lekari upozoravaju da bi operacija predstavljala opasnost za njegovo zdravlje, pa i život, Čavez insistira na ugradnji trbušnjaka.

A o svojoj opsesiji koja traje već više od dve decenije i koja ga je koštala pravog bogatstva, Čavez je nedavno za britanske medije rekao: „Ne žalim ni zbog čega. Zašto bih žalio? Sve što mi se u životu dogodilo bilo je pozitivno iskustvo upravo zahvaljujući Supermenu. Kada osetim da moje telo to više ne može da podnese, ili kad me lekari upozore na eventualne opasnosti zbog godina i slično, onda ću tek prestati“.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike