najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Ne otvarajte pre prve svađe (foto)

Keti i Brendon, mladi bračni par iz SAD-a, za svoju svadbu su dobili poklone od svoje porodice i prijatelja. Među svim tim darovima isticala se jedna bela koverta od tetke Alison. Na njoj je bilo jasno naznačeno: ‘Otvoriti tek kada dođe do prve svađe!’

Par godinama nije otvarao kovertu. Nije da se tokom svih tih godina nisu svađali, ali otvoriti to pismo značilo bi priznati neuspeh. Čuvali su je kao poslednju šansu da spasu brak jer su verovali da se u njoj nalazi upravo to: ključ srećnog braka kakvog su imali Alison i njen suprug.

Kada je tetkin suprug preminuo, napokon su odlučili da vide šta se to skriva u misterioznoj koverti.

U jednoj većoj omotnici našli su dve manje, jednu za nju i drugu za njega. U njenoj je bilo nešto dolara uz poruku da je to novac za ribu, picu ili neko drugo jelo koje oboje vole. I u njegovoj je koverti bio novac sa naznakom da je to za cveće i vino.

„Uvek smo mislili da se u koverti nalazi ključ srećnog braka i na neki način bili smo u pravu. Kada dođe do nesuglasica, treba se opustiti i posvetiti više pažnje svom partnetu. Tetka Alison je želela da nam poruči da ključ srećnog braka leži u nama samima“, rekli su Keti i Brendon, a preneli mediji.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike