„Neka se javi!“: Nemaju pojma ko je osvojio 90 miliona evra

Finska nacionalna lutrija Veikaus saopštila je kako se još uvek čeka misteriozni dobitnik koji je u izvlačenju 9. februara osvojio Eurojackpot u iznosu 90 miliona evra, što je, ujedno, i najveći osvojeni dobitak u istoriji te zemlje.

Dobitni listić uplaćen je u supermarketu Prisma u gradu Loimaa, u severozapadnoj Finskoj, koji broji tek nešto više od 16 hiljada stanovnika. Na listiću je odabrana mogućnost ‘grupnog igranja’ u kojoj više igrača može zajednički da uplati listić, deleći troškove i eventualni dobitak, što znači da možda nije u pitanju samo jedan, već više dobitnika premije.

Kako srećni dobitnik ili dobitnici nisu članovi ‘programa vernosti’ finske nacionalne lutrije i prilikom uplate nije korišćena ‘kartica vernosti’, identitet igrača još nije poznat, prenosi 24sata.hr.

– Da su igrači članovi našeg programa vernosti, glavni dobitak bio bi direktno uplaćen na njihov tekući račun – poručili su iz finske lutrije i dodali da srećni dobitnik ili dobitnici imaju godinu dana za podizanje dobitka od 90 miliona evra.

1 komentar
  1. robot

    da li da se javim ili jos ne?

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike