najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Nema gore stvari od povređenog muškog ega

Nakon što su slavna pevačica Tejlor Svift i DJ Kelvin Haris prekinuli svoju 15-mesečnu vezu pre nekoliko nedelja, kao razlog je naveden nedostatak strasti i činjenica kako su bolje funkcionisali kao prijatelji, nego ljubavnici.

Nekoliko dana kasnije dogodio se veliki obrt. Tejlor je snimljena u zagrljaju glumca Toma Hidlstona, na plaži u blizini svoje vile, a Kelvin je počeo javno da je provocira. Čini se kako slavni Škot nema nameru da prestane sa takvim ponašanjem, što je pokazao na svom Instagramu, gde se upleo u raspravu sa fanovima, otkrivajući detalje prekida, na iznenađenje i njih samih.

“Ona je kontrolisala medije i celu ovu situaciju, a ja nisam imao pojma šta se događa, što celu situaciju čini još gorom iz moje perspektive”, započeo je Kelvin. Nakon što ga je jedan njen obožavalac napao kako je samo ljubomoran, jer je ona krenula dalje, Kelvin je odgovorio: “Nisam ljubomoran, već slobodan.”

Pre nego što je izbrisao komentare, Kelvin je i otkrio kako samo želi da shvati kako funkcionišu ljudski mozgovi i kako nimalo ne mrzi Tejlor, kako se pričalo, obzirom da su se pojavile i glasine kako je ona njega ostavila putem telefona.

Kelvin je zatim prestao da prati Tejlor na društvenim mrežama i izbrisao njihove zajedničke fotografije, a svoj potez objasnio je sledećom rečenicom: “Prvo mi je bilo jako stalo, a onda više nije.”

Za to vreme, Tejlor se ne odvaja od novog dečka, britanskog glumca Toma Hidlstona, sa kojim putuje po svetu i izlazi na romantične sastanke, a navodno se već poverila bliskim prijateljicama kako misli da je on “onaj pravi”.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike