najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Nemanja Ćiraković na uloženih 250 zaradio više od 1000 dolara trgujući na berzi od kuće

Nemanja Ćiraković, menadžer maloprodajnih objekata, pored posla kojim se bavi, trguje i na svetskoj berzi preko interneta sa svog laptopa i mobilnog telefona, što mu obezbeđuje konstantan mesečni prihod.

„Za trgovanje na svetskoj berzi sam se zainteresovao još u studentskim danima kada sam i otvorio svoj prvi demo račun i počeo da čitam i učim o tome. Ove godine sam otvorio realan račun u FXLider-u. Za početak sam uložio 250 dolara i za 4 meseca sam zaradio 1100 dolara. Sav svoj ulog sam podigao i sada trgujem isključivo novcem koji sam zaradio“ kaže Ćiraković.

Na pitanje koji je recept za uspeh u trgovanju na svetskoj berzi, Ćiraković kaže:

„U trgovanju na svetskoj berzi najbitinije je imati disciplinu, jasan plan i strategiju trgovanja koje ćete se pridržavati. Od mog eksperta iz FXLider-a dobijam informacije o bitnim vestima za svaki dan i na osnovu tih vesti planiram svoje trgovanje“.

Svim čitaocima Krstarice, koji žele da se oprobaju u trgovanju na svetskoj berzi, FXLider daje 50€ namenjenih za trgovanje na jedinoj berzi na kojoj možete zaraditi i kada cene rastu ali i kada cene padaju.

Prijavite se ovde i uzmite 50€ za trgovanje.

FXLider ima saradnju sa Fortrade Limited – kompanijom autorizovanom i regulisanom u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Upozorenje o riziku i odricanje od odgovornosti

Ugovori za razliku u ceni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na finansijski leveridž i nose visok nivo rizika za Vaš kapital jer cene mogu brzo da postanu nepovoljne za Vas. Gubici mogu da premaše Vaše depozite i od Vas bi se moglo zahtevati da izvršite dodatne uplate. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i zbog toga morate biti sigurni da ste razumeli rizike, a potražite i nezavisan savet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, traženje niti transakciju u pogledu bilo kog finansijskog instrumenta. FXLider ne prihvata nikakvu odgovornost za bilo kakvu upotrebu ovih komentara niti za posledice koje iz toga mogu da proisteknu. Ne daje se nikakvo uveravanje niti garancija za tačnost ili potpunost ovih podataka. Sledstveno tome, svako lice koje postupi prema njima, čini to u potpunosti na sopstveni rizik.

(Sponzorisan tekst)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike