najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Ni kriva ni dužna – Aniston pobegla iz Los Anđelesa

Medijska buka oko razvoda Anđeline Džoli i Breda Pita toliko je glasna da je njegova bivša supruga, Dženifer Aniston, morala da pobegne iz Los Anđelesa.

Fotoreporteri su slikali Aniston na aerodromu kako se ukrcava u privatni avion.

Iako nije javno komentarisala raspad braka Džoli-Pit, ipak se našla u središtu pažnje, a mediji su uporno nagađali o tome kako se ona oseća. Američka javnost izgradila je simpatiju prema njoj nakon što je Pit ostavio pre 11 godina zbog Anđeline, dok su novopečenu gđu Pit doživljavali kao ‘vešticu’.

Izvor je za američke medije rekao da se 47-godišnja glumica uputila u Njujork gde će njen sadašnji suprug, Džastin Tero, sa kojim je u nedavno proslavila godinu dana braka, promovisati svoj novi film ‘The Girl On The Train’.

Mediji su između ostalog pisali da je Aniston oduvek osećala kako brak između Anđeline i Breda neće opstati, a procurilo je i da je njen komentar na vest bio: ‘Da, to je karma.’ Naravno, ništa od toga glumica nije potvrdila.

Kako prenose britanski mediji, izvor je otkrio da je Dženifer ‘oduvek smatrala da Anđelina nije za njega. Uvek je govorila da je suviše komplikovana za njega. On je prilično jednostavan muškarac.’

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike