U trendu

Nije svejedno kako zakopčavate grudnjak: Postoje 4 načina i svaki od njih otkriva nešto važno o vama

Postoje četiri tipa ličnosti žena, a prepoznaćete ih ako znate na koji način ona zakopčava svoj grudnjak.

Stručnjaci za govor tela kažu da stvari koje imamo, odeća koju nosimo i jednostavne aktivnosti govore o našoj psihi sve ono što ni mi sami ne znamo.

– Svaka ličnost ima tendenciju da radi stvari na jedinstven i poseban način, čak i male svakodnevne zadatke. Sve što čine, i način na koji to čine, formira utisak o ljudima. Nema razloga da veš ne bude deo toga – kaže stručnjak za ljudsko ponašanje Pati Vud.

4 načina stavljanja grudnjaka i šta to govori o vama:

1. Kopčanje i zatezanje grudnjaka na leđima

To pokazuje da je žena dobra potpora u životu, sklona je poštovanju tradicije i verna je onome što čini. Promišljena je, prijateljski raspoložena i uvek spremna da pomogne. Za nju je kupovina grudnjaka društveni događaj, pa će verovatno tražiti pomoć prijateljica u izboru.

2. Kopčanje grudnjaka napred pa okretanje

Ova žena je uticajna i često je dobra motivacija za druge. Vrlo je harizmatična i voli da uči nove stvari, ali ima i sklonost da joj sve brzo dosadi. Kad je izbor grudnjaka u pitanju, ona najradije bira svetlije boje i detalje zbog kojih će se osećati posebno.

3. Nošenje grudnjaka sa kopčom napred, između korpica

Ovo je žena koja ne želi da gubi vreme. Ceni sažetost, delotvornost i stvari visokog kvaliteta koje će dugo trajati jer ne želi da ih dvaput kupuje. Sklona je tome da kupuje markirane stvari, pa tako i grudnjake.

4. Kopčanje grudnjaka u rukama pa navlačenje preko glave

Ona je opsednuta pravilima i redom. Tako oblači grudnjak jer  želi da sve radi kako treba od početka. Po prirodi je sklona analiziranju. Grudnjak ne kupuje bez preciznih mera i stručnih preporuka. Najbolje se oseća u sportskom grudnjaku, piše Telegraf.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar