najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Nik Vujičić u poseti Srbiji

Poznati motivacioni govornik Nik Vujičić boraviće u Srbiji od 17. do 19. aprila, kako bi održao predavanja u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu i predstavio svoju novu knjigu “Ostanite jaki”, najavila je izdavačka kuća “Vulkan”.

Tokom prvog dana posete, 17. aprila, Vujičić će u knjižari “Vulkan” u tržnom centru “Ušće” u Beogradu, predstaviti svoju knjigu o vršnjačkom nasilju “Ostanite jaki”, u izdanju “Vulkana”.

Dan kasnije, 18. aprila, predviđeno je predavanje za 5.000 studenata Univerziteta u Novom Sadu u novosadskoj hali “Spens”, a zatim i obraćanje Kragujevčanima u hali “Jezero”.

Poslednjeg dana, 19. aprila, Nik Vujičić će održati u Sava Centru predavanje zatvorenog tipa o vršnjačkom nasilju.

Predavanje će uživo biti prenošeno na televiziji, kao i u školama širom Srbije, a istog dana Vujičić će biti gost Niša, gde će govoriti u hali “Čair”.

Vujičić je rođen u Australiji u srpskoj porodici. Zbog genetskog poremećaja koji karakteriše nedostatak sva četiri ekstremiteta kao dete je prošao kroz mnoga iskušenja, da bi sa 17 godina počeo da drži predavanja o problemima sa kojiam se susretao i osnovao je neprofitnu organizaciju “Život bez udova”.

Do sada je posetio 24 zemlje, a njegova predavanja je pratilo više od tri miliona ljudi.

Prvu knjigu “Živeti slobodno” objavio je 2010. godine, a snimio je i nekoliko dokumentarnih filmova.

Živi u Kaliforniji, sa suprugom i sinom.

(Tanjug)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike