Nikad ne biste pogodili: Evo šta predstavlja najpopularnija slika na Instagramu (video)

Otkriveno da je najlajkovanija slika instagrama, jaje koje ima preko 52 miliona lajkova, u stvari deo kampanje za zaštitu mentalnog zdravlja.

Jaje, poznato pod imenom Judžin, danas je puklo pod pritiskom kojem je bilo izloženo zbog tolike pažnje, prenosi BBC.

U opisu slike na Instagramu nalazi se savet ljudima da potraže pomoć ako se osećaju kao Judžin.

Prva slika jajeta postovana je na Instagram u januaru sa jednim ciljem: da ima više lajkova od slike Kendal Džener, zvezde rijalitija, što je i uspelo za samo devet dana.

Ukupno šest slika jajeta je postovano na Instagram nalogu @world_record_egg od 4. januara 2019. godine, a na svakoj je jaje po malo pucalo.

Bilo je dosta spekulacija o tome ko stoji iza jajeta i kako je tako brzo uspelo da dobije toliko lajkova.

Neki su verovali da je u pitanju marketinški trik neke velike kompanije koja je kupovala pratioce, ali Kris Godfrej, marketinški stučnjak, tvrdi da ju je on stvorio sa još dve osobe, ne da bi reklamirali bilo šta, već samo da bi jaje dobilo što je više lajkova moguće.

Sada kada jaje ima preko 10 miliona pratilaca postalo je veoma efektan način da se dopre do velikog broja ljudi.

Nije poznato hoće li jaje Judžin poslužiti u još neke marketinške svrhe.

(Tanjug)

1 komentar
  1. Adolf

    Jaje gledam kako spava….. Jaje volim,jaje nikom ne dam… Čoveče,kakvih li gluposti oko slike jednog jajeta,ma ko uopšte takvim stvarima pridaje bilo kakav značaj?Čisto zamajavanje.Manite se ljudi interneta,lajkova i slika jaja i raznih budalaština,vratite se u realan svet gde se zna čemu jaja služe.

Napišite komentar