najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Nikada niste gledali njene filmove a svi je znate zbog Novaka Đokovića (foto)

Indijska glumica Dipika Padukone nalazi se na desetom mestu ovogodišnje Forbsove liste kao najplaćenija svetska glumica.

Dipika prihode, osim glumom, ostvaruje i kao model, ima svoj parfem, a i modnu liniju. Investira u nekretnine, zaštitno je lice različitih modnih i kozmetičkih trendova, vlasnica je lanca restorana, pa čak i fudbalskog kluba. Kako navode mediji, Dipika je zaradila 96 miliona dolara, a vrednost njenog bogatstva procenjuje se na 275 miliona dolara.

Ova najplaćenija indijska glumica nedavno se spominjala u sklopu afere oko navode rastave Novaka Đokovića. Strani mediji raspisali su se da je srpski teniser imao aferu sa Dipikom jer je ove godine viđen kada je u njenom društvu napuštao restoran u Los Anđelesu.

Novak je nakon svega tvrdio da je ova 30-godišnja glumica njegova i prijateljica njegove supruge Jelene, prenose mediji.

Da Dipika uživa u društvu tenisera, pokazalo se kada su je uhvatili da se druži i fotografiše sa još jednim popularnim teniserom, Špancem Rafaelom Nadalom.

A #QueenOfHearts doesn't walk alone; she walks along with the people who make her who she is! @tanishqjewellery -TeamDP

A post shared by Deepika Padukone (@deepikapadukone) on

Here's another exclusive picture from yesterday. @deepikapadukone with @rafaelnadal in Delhi.

A post shared by Deepika Padukone (@deepikapadukone) on

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike