U trendu

Nikol Kidman: Nakon razvoda od Toma desile su mi se lepe stvari u životu

Slavna glumica Nikol Kidman priznala je kako je nakon razvoda od Toma Kruza bila strašno usamljena pa je svu svoju energiju usmerila na posao i postigla najveći uspeh u svojoj glumačkoj karijeri.

– Htela sam da pobegnem od realnosti, od svog života, a kao glumica imala sam priliku da se izgubim u životu nekog drugog, u životu filmskog lika – izjavila je Nikol (48) i dodala kako je zahvaljujući razvodu nakon deset godina braka postigla najveće uspehe u karijeri.

– Moja posvećenost poslu kulminirala je osvajanjem Oskara, ali sam držeći zlatni kip zaključila kako nikada nisam bila usamljenija i da potpuna posvećenost poslu nije odgovor – otkrila je slavna glumica koja je sada u braku sa pevačem Kitom Urbanom već devet godina.

„Želela sam partnera, nekoga s kim ću podeliti život. Želela sam još dece i to sve se ostvarilo“ – kazala je Nikol, koja je u braku sa Tomom usvojila Izabelu (22) i Konora (20), a sa Kitom ima kćerke Sandej (7) i Fejt (4).

Njena najstarija kćerka nedavno se udala u tajnosti u Londonu, a iako na svadbenu svečanost nije pozvala roditelje, Nikol i Tom su srećni što je pronašla ljubav, prenose mediji.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike