najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Nikolić predao olimpijcima zastavu za Rio (FOTO)

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić uručio je  nedelju državnu zastavu olimpijskom timu za Igre u Rio de Žaneiru i rekao im je da je najvažnije da se iz Brazila vrate srećni.

“Draga deco, već sam vas ispraćao na Olimpijske igre, i drugi pre mene su, a i drugi posle mene će, ali se danas osećam drugačije. Vi ste u poslednje četiri godine podigli ponos nacije, jer ste pokazali da možete”, rekao je Nikolić okupljenima u Predsedništvu Srbije.

Zastavu je u ime tima primio generalni sekretar Olimpijskog komiteta Srbije Djordje Višacki, a predsednik je sportistima kazao da će ih nacija pratiti i bodriti.

“Nosite ovu zastavu ponosno, kao što ste je i do sada nosili. Borićete se tamo protiv sportskih sila od 20 miliona, 100 miliona, milijardu ljudi. Ali, svi oni strepe od Srbije. Dočekaćemo vas sve zajedno na gradskoj skupštini. Mnogo sreće”, rekao je Nikolić.

Medju sportistima u Predsedništvu danas su bili muška i ženska košarkaška reprezentacija, zatim ženska odbojkaška i drugi članovi olimpijskog tima. U njihovo ime govorila je Milica Mandić.

“U svoje ime i u ime svih nas mogu da kažem da je predstavljanje svoje zemlje na Olimpijskim igrama najveća čast koju sportista ima. Sanjali smo o ovome i borili smo se za ovo četiri godine. Hvala vam što ste bili uz nas. Mi imamo svoj cilj”, rekla je Mandićeva.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike