Njena maturska haljina ostavila je sve bez daha, a iza nje se krije predivna priča (foto)

Maturantkinja Sijara Gan sa Filipina mesecima je naporno radila želeći da za svoj maturski bal sašije haljinu iz snova. Trud joj se isplatio i toaleta ove 17-godišnjakinje postala je hit na društvenim mrežama.

Umjsto da poput svojih vršnjakinja kupi već sašivenu haljinu, uz majčinu pomoć tinejdžerka je napravila prelepu kreaciju, koja je ručno oslikana.

„Inspirisacija za haljinu mi je bila moja majka koja me je i podstakla da napravim sama toaletu. Volim da ispobavam nove stvari i pomislila sam zašto da ne. Bio je to poslednji veliki događaj u srednjoj školi i imala sam mesece za pripremu“, rekla je maturantkinja, a prenosi Index.hr.

Najpre se obratila stručnjaku za dizajn, ali joj se nije dopao rezultat, te je odlučila da sve od početka do kraja uradi sama.

Majka i ona kupile su skoro tri metra tkanine, krinolinu i Svarovski kristale.

„Mama i ja smo šile komad po komad suknje“, dodala je.

„Nedavno sam pročitala ponovo knjigu Tiger Lily koju je napisala Džodi Lin Anderson i odlučila sam da nacrtam narandžaste cvetove. Nisam crtala ruže jer, iako su lepe, ne oslikavaju moju ličnost. Volim jarke boje, poput narandžaste i zelene“, dodala je.

Haljina je bila gotova za mesec dana, a Sijara nikome ništa nije otkrivala do maturske večeri.

„Prijatelj mi je rekao da ne može da poveruje šta vidi, dvaput je morao da pogleda haljinu. Mislio je da je cveće na tkanini odštampano“, rekla je.

I na društvenim mrežama je po objavljivanju fotografija svoje ručno rađene toalete dobila na hiljade lajkova i pozitivnih komentara, a čini se da će nastaviti da se bavi slikanjem, jer je na Instagramu objavila da svi koji žele mogu da poruče od nje slike cveća.

Napišite komentar