najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Nova pesma Lejdi Gage kao podrška zlostavljanim ženama

Američka pevačica Lejdi Gaga (Lady Gaga) objavila je novu pesmu pod nazivom “Til It Happens To You“, koja je iskorišćena kao glavna pesma za dokumentarni film “The Hunting Ground”, saopštila je muzička kuća Juniversal Mjuzik Srbija (Universal Music Serbia).

Pesma je nastala kao podrška svim seksualno zlostavljanim ženama, o čemu govori i dokumentarni film.

Numera “Til It Happens To You“ nastala je u saradnji s rediteljkom filma “Twilight“ Ketrin Hardvik (Catherine Hardwicke) i dobitnicom Gremi (Grammy) nagrade, tekstopiscem Dajan Voren (Diane Warren). Voren je dobitnica Gremija za pesmu Selin Dion „Because You Loved me“.

Tekst nove Gagine pesme napisale su Dajan Voren i Lejdi Gaga.

„Nakon što sam pogledala film ‘The Hunting Ground’ bila sam inspirisana svim osobama koje su imale hrabrost da podele svoju priču“ rekla je Voren i dodala „Ova pesma svojom snažnom porukom je moja iskrena posveta svima njima koji su na bilo koji način bili maltretirani, izgubili voljenu osobu ili se jednostavno osećaju usamljeno“.

Lejdi Gaga je poručila: „Imamo odgovornost prema svim mladim muškarcima i ženama ove zemlje da se borimo protiv seksualnog zlostavljanja. Svi – od zakonodavaca, prosvetitelja do advokata i samih studenata – moraju da udruže snage protiv ovog problema. Zajedno moramo da stvorimo temelje koji su nužni za podsticanje mentalnog, emocionalnog i fizičkog zdravlja svih mladih ljudi“.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike