Nove grudi osvojene u nagradnoj igri!

Učestvovanje u nagradnim igrama na radiju može da promeni vaš fizički izgled! Barem kad je o ženama u Velikoj Britaniji reč. Tako je jedna majka uspela da za svoju ćerku osvoji par silikonskih implanata kojima će srećna dobitnica korigovati izgled i veličinu grudi.

Par silikona košta 2.500 funti i upravo toliku sumu će dobiti Kerry Froggett, 26, majka dvoje dece. Nagradna igra o kojoj je reč se održava na mančesterskoj Key 103 radio-stanici, u jutarnjem programu u kome voditeljski par odlučuje kome će dati novac. Ukupna suma predviđena za nagrade iznosi i do 50.000 funti, a slušaoci se javljaju, objašnjavajući zašta im i koliko novca treba.

Nakon toga, voditelji u saradnji sa slušaocima odlučuju kome je novac najpotrebniji i koliku će sumu dobiti. Majka dobitnice se takođe javila i objasnila da njena ćerka ima dvoje dece i da bi joj dobro došla korekcija izgubljenih oblina. I tako je 2.500 funti otišlo u ruke mlade mame.

Ona je presrećna: „Kada mi je mama saopštila vest, skakala sam od radosti! Još uvek ne mogu da verujem da se to desilo i zaista sam uzbuđena. Jedva čekam da dobijem nove grudi!“ Kerry Froggett je i sama planirala da se podvrgne operaciji, štedeći već duže vreme za nju.

Srodne teme:

  • Nestašica silikona u Brazilu
  • Hoću par velikih, okruglih i čvrstih!
  • Da li su Britanke seksualno najoslobođenije?
  • Prsate devojke udvostručuju tiraž
  • Princ od Velsa i spavanje na ženskim grudima

    Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.