U trendu

Obijala pa zaspala: Pronašao golu provalnicu u svom krevetu

Jedan čovek iz američke savezne države Kalifornije zatekao je u svom krevetu, po povratku s posla, nepoznatu golu ženu kako spava, saopštila je policija.

Neimenovani čovek rekao je policiji da je neobična saga počela u utorak kada je našao otvoren poštanski paket na tremu svoje kuće u malom farmerskom mestu Anderson na severu Kalifornije.

Nož koji je poslednji put video u kući bio je na tremu, po ulasku u kuću zatekao je zagrižen sendvič i otvoreno pivo, a primetio je i jednu praznu pivsku flašu i da pakla cigareta nedostaje, navela je policija.

Pošto je video da se neko nedavno tuširao u kupatilu i našao razbacanu nepoznatu odeću, u svom krevetu zatekao je ženu koja je spavala. On je rekao da ju je probudio i pozvao policiju.

Dok je razgovarao s policajcem, žena se obukla i sela na stolicu na tremu, posle čega ju je policija uhapsila.

U saopštenju policije navodi se da je uhapšena Mišel Votkins (33) iz Džankšon Sitija, malog mesta udaljenog 105 kilometara od Andersona.

U trenutku hapšenja kod nje je bila pakla cigareta koja je nedostajala u kući. Zadržana je jer nije platila kauciju od 25.000 dolara, a tereti se za provalu u stan, sitnu krađu i posedovanje ukradene robe, prenosi Blic.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike