U trendu

Objavila fotografiju nakon saobraćajne nesreće, svi su odmah primetili samo ovo (foto)

Medicinska sestra Šelbi Pagan iz Bostona nije ni sanjala da će, pošto je doživela saobraćajnu nesreću, postati veoma popularna među korisnicima društvenih mreža.

Ova 25-godišnjakinja je pre izvesnog vremena ostala bez goriva, kada se automobil pri brzini od 90 kilometara na čas zabio u nju. Devojka je primljena u bolnicu zbog povrede materice, unutrašnje povrede glave, jake glavobolje i nagnječenja kolena. Na svom Instagram profilu objavila je fotografiju iz bolničke postelje u Urgentnom centru i napisala kako je doživela tešku nesreću, ali da je, srećom, dobro.

Međutim, ono što su mnogi odmah primetili je šminka na njenom licu koja je i dalje bila postojana, odnosno crni ajlajner kojim je iscrtala oči. Iako joj se maskara od plakanja u potpunosti razmazala, ajlajner je i dalje stajao netaknut kao da ga je tek nanela.

Iako se saobraćajna nesreća dogodila još u junu prošle godine, o Šelbi ovih dana pišu gotovo svi svetski mediji, ali i njenom ajlajneru. Postojanost ovog komada šminke potvrdila je nedavno još jedna devojka koja je takođe doživela saobraćajnu nesreću, a na Tviteru je, poput Paganove, objavila selfi iz bolnice, na kome su u pravom planu modrice i posekotine, ali i netaknuta šminka na očima. Reč je o devojci po imenu Medlin Dan, koja je nesreću doživela vozeći bicikl.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike