Oblak prašine iznad Tvrđave, Motorhed na bini

Dugo očekivani rok-koncert na glavnoj bini novosadskog festivala Egzit – nastup benda Motorhead, počeo je u petak tačno u 22 sata, a ubrzo se iznad Petrovaradinske tvrđave nadvio ogroman oblak prašine nakon neverovatne reakcije publike.

Publika je dočekala legende roka s velikim uzbuđenjem, a na prve taktove nastupa ispred bine je zavladao potpuni haos – publika je gromoglasno pevala zajedno sa čuvenim pevačem Lemijem, a gitare i beskompromisna svirka su preuzele vođstvo na Egzitu.
 
U publici se moglo videti mnogo starih rokera koji su došli da pozdrave legendarnog Lemija, koji je svoje mzičare predstavio kao “najbolje na svetu”, dok su oni njemu uzvratili sa “Jedan i jedini Lemi!”.
 
“Vi izgleda jako volite rok end rol, zar ne? Imamo za vas još dve pesme, a ovo je prva i siguran sam da je svi dobro znate”, rekao je Lemi na prve taktove čuvene “The Ace of Spades”.
 
Lemi je publici na Egzitu poručio da je najbolja na svetu: “Bili ste večeras sjajna publika i ne dozvolite da iko tvrdi drugačije. Vidimo se sledeći put!”, dodao je on.
 
Nakon sjajnog nastupa Motorheda, na glavnu binu izašao je Tom Odel (Odell), donoseći sasvim drugačiji zvuk, ali takođe britanski.
 
Egzit u Novom Sadu traje do 12. jula.

(Beta)

Ostavite komentar