najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Ogorčeni putnici najvećeg kruzera: “To je najveća prevara” (foto)

Harmony of the Seas, najveći kruzer na svetu vredan 800 milijuna funti je gradilište, svuda su radnici, a neke atrakcije su još uvek zatvorene, tvrde prvi putnici koji su se ukrcali 22. maja u Sautemptonu i zaputili prema Roterdamu na petodnevnom putovanju.

Besni klijenti na Tviteru su objavili fotografije začepljenih pisoara, otkrivenih odvoda i prljavih tepiha.

Putnik Dejvid Mičel (73), koji je platio oko 1000 funti put, kazao je kako su četiri noći na kruzeru bile sramota.

“Ja sam bivši hotelski menadžer i dobro zapažam ovakve stvari. Bilo je totalno haotično – nisu bili spremni. Putnici su puzali svuda i mnoge atrakcije su bile zatvorene. Bili su redovi za barove, za restoran, a toliko ljudi je stajalo u redu za knjigu žalbi da su morali da postave barijere.”

Džordžina Dejvi iz Sautemptona kazala je za britanske medije kako je glasna bušilica bušila tokom noći, u blizini kabina gde su putnici spavali.

Korisnica Tvitera Filipa Pikford napisala je: – Prijavljivali smo pokvareni wc tri puta! I što se dogodilo akua parku?! Kakva sramota #HarmonyoftheSeas.

– Pisoari su bili začepljeni. Brod nije bio spreman ali uzeli su nam novac – napisao je još jedan korisnik Tvitera koji je bio među 6000 putnika koji su bili prvi gosti na brodu. Ovaj najveći kruzer ima 20 restorana, 23 bazena i trebalo je dve i po godine kako bi se završili radovi.

https://twitter.com/hallows01/status/736693587157618689

Rojal Karibijan Kruz priznao je da su imali završne radove.

– Prioritet Rojal Karibijana je sigurnost svih gostiju i posade pa je finalno održavanje izvedeno u skladu sa strogim sigurnosnim pravilima. Uveravamo putnike da su prijavljeni incidenti bili slučajevi koje smo odmah rešili – kazao je portparol kompanije.

 

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike