Opet incident u avio kompaniji: Izbacili celu porodicu iz aviona (video)

Let s Havaja za Los Angeles pretvorio se u noćnu moru za porodicu Šer. Osoblje Delta Airlinesa zahtevalo je od porodice da oslobodi mesto svog sina, što je otac odbio, prenose mediji u regionu.

Prebukirani avion američke kompanije Delta Airlines bio je poprište incidenta. Personal leta Havaji – Los Angeles zatražilo je porodice Šer da oslobodi mesto koje je bilo rezervisano za njihovog sina. Otac Brajan tvrdi da mu je osoblje pretilo da će da ih pošalju u zatvor, pa čak i da im uzmu dete ako ne oslobode sedište, piše BBC.

– Mogu me izbaciti iz aviona – rekao je Šer službenici u avionu. Ona ga je upitala da li misli na cijelu porodicu, a on je odgovorio potvrdno. Zatim se ubacila druga službenica i nepristojnim rečnikom gotovo izbacila Šera iz takta.

– Ako nas ne poslušate, to je savezni prekršaj. Vi i vaša supruga ćete završiti u zatvoru – bile su njene reči. A Šer je odgovorio da je on kupio to mesto i da nije u redu da neko drugi dobije njegovo plaćeno mesto.

Cijela situacija se „zakuvala“ jer je Šerr platio mesto za svog sina koji je otputovao ranije, a umesto njega poveli su drugog sina.

Sve se završilo tako da je porodica morala platiti 1.200 dolara za hotelski smeštaj, kao i doplatu od 2.000 dolara za naredni let.

Iz Delta Airlinesa su poslali službeno izvinjenje porodici.

 

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike