U trendu

Oproštajno pismo devojke Džima Kerija

U javnost je procurio izveštaj patologa koji dokazuje da se bivša devojka glumca Džima Kerija (54), Katriona Vajt ubila mešavinom lekova, među kojima su bili i oni koje je ukrala od Kerija.

Katriona, koja je prekinula sa Džimom nekoliko dana pre nego što je počinila samoubistvo u oktobru prošle godine, napisala je poduže oproštajno pismo i naslovila ga za Kerija i njegovu asistentkinju.

Već tri dana ne verujem da nisi kraj mene. Mogu da nastavim da živim slomljenog srca i da pokušam da se saberem. Mogla bih, ali jednostavno nemam volje ovog puta – napisala je Vajt u pismu u kojem se izvinjavala Keriju ‘što nije bila uz njega’ iako je pokušala da mu dat ‘najbolji deo sebe’.

– Molim vas oprostite. Ja jednostavno nisam za ovaj svet – poručila je Vajt.

Četiri dana pre smrti, Katriona je ostavila poslednju objavu na Tviteru. Istog dana, poslala je Džimu poruku u kojoj ga pita da li je budan i može li da ga nazove. Par sati nakon toga, sa glumcem je razgovarala i to joj je bila poslednja aktivnost na mobilnom.

Dan nakon što je umrla, ne znajući, Keri joj je poslao poruku i pitao zna li gde su njegove tablete protiv bolova koje mu je lekar prepisao, prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.