najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Ova Ruskinja ima najopasniji hobi na svetu (video)

Devetnaestogodišnja Ruskinja, koja se predstavlja kao “Kobzzaro” ima čudan i opasan hobi, prenose britanski mediji. Ona svakodnevno oblači kostim Batgirl i penje se na vozove u Moskvi i “leti” od jednog stajališta do drugog.

Kobzzaro je novinarima, ne skidajući masku, otkrila da je svoj neobični hobi otkrila sa 15 godina na internetu i da je u protekle četiri godine naučila puno o train surfingu, kao i o opremi vozova na koje se penje. Ipak, surfovanje na vozovima je jako opasno, čega je ova hrabra devojka i svesna.

“Dosta sam naučila o vrstama vozova i opremi koju imaju. Znam šta smem da diram i kako da me ne ubije struja. Za mene je surfovanje na vozu poseban doživljaj. Kad voz krene, kao da se punim energijom i kao da mi se proširuje svest. Uz to, u pitanju je alternativan vid putovanja.”

Ruskinja zbog hobija često ima problema sa policijom, ali joj je do sada uvek polazilo za rukom da se izvuče.

“Kada me uhvate, uglavnom mi napišu kaznu za ugrožavanje sigurnosti. Ponekad se policajci zainteresuju za surfovanje, a jedan me je čak pitao da krene sa mnom. Za neke je ovo hobi, vrsta sporta, a za druge adrenalinski šok. Svaki put doživim drugačije iskustvo, i to je ono što mi se najviše sviđa.”

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike