najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Ovacije na premijeri Ratova zvezda u Los Anđelesu

Filmska ekipa sedmog nastavka serijala “Ratovi zvezda: Budjenje sile” doživela je sinoć ovacije na premijeri filma u Los Anđelesu.

Oko 5.000 ljudi prisustvovalo je projekciji filma, jednom od ostvarenja od kojeg se najviše očekivalo ove godine.

Nekoliko stotina obožavalaca okupilo se 24 sata pre projekcije filma.

“Ratovi zvezda: Buđenje sile” posle premijernih prikazivanja u Holivudu na redovnom repertoaru američkih bioskopa biće od srede.

Zvanična premijera je zakazana 18. decembra u Velikoj Britaniji gde je film snimljen.

Džej Džej Abrams (J. J. Abrams) potpisuje režiju, dok je Džordž Lukas (George Lucas), kreator cele franšize, na ovom filmu radio kao konsultant na scenariju.

Nastavak sage “Ratovi zvezda” snimljen je 10 godina posle šestog dela “Povratak Džedaja”.

U filmu ima niz novih likova, ali se pojavljuju i Harison Ford (Harrison) i Keri Fišer (Carrie Fisher) u ulogama iz prethodnih nastavaka.

Kompanija “Volt Dizni” je 2012, kada je kupila filmsku produkcijsku kuću Lukasfilm Džordža Lukasa, najavila snimanje novih nastavak.

Serijal “Ratovi zvezda” postao je fenomen pop kulture, lansirajući nove filmove na tu temu, knjige, kompjuterske igrice i televizijske serije.

Magazin Forbs objavio je da sveukupan prihod od brenda “Ratovi zvezda” tokom 28 godina postojanja iznosi više od 20 milijardi dolara. To je najuspešnija filmska licenca u istoriji kinematografije.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike