U trendu

Ovaj čovek za manje od 2 meseca zaradio više od 2000 evra trgujući na svetskoj berzi od svoje kuće (VIDEO)

Tomislav Rogić iz Banja Luke (BiH) je deo svoj slobodnog vremena posvetio jednom savremenom načinu zarađivanja novca, koji mu već dva meseca obezbeđuje konstantan prihod. On trguje na svetskoj berzi preko interneta putem svog laptopa ili mobilnog telefona, kada je u pokretu.

„Video sam jednu reklamu na internetu za FXLider, malo me je zaintrigiralo, pročitao sam nešto o tome i poslao im jedan mejl. Vrlo brzo su mi odgovorili. Moje prvo pitanje je bilo čime se trguje i šta je najprofitabilnije, na osnovu čega sam se opredelio za naftu“, kaže Rogić.

Za manje od 2 meseca, Tomislav Rogić je na investiranih 5000 evra ostvario profit od 2182 evra trgujući cenom nafte na svetskoj berzi.

„Uložio sam 5000 evra i za ova dva meseca napravio profit od nešto više od 2000 evra. Sav profit koji sam ostvario do sada sam podigao, on je uplaćen na moj račun, a moj uloženi novac plus bonus koji sam dobio od FXLider-a i dalje stoje na mom računu za trgovanje“, kaže Rogić.

Svim čitaocima Krstarice, koji žele da se oprobaju i iskuse trgovanje na svetskoj berzi, FXLider daje 50€ namenjenih za trgovanje na jedinoj berzi na kojoj možete zaraditi i kada cene rastu ali i kada cene padaju.

Prijavite se ovde i uzmite 50€ za trgovanje

FXLider ima ekskluzivnu saradnju sa Fortrade Limited – kompanijom autorizovanom i regulisanom u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Pored dolenavedenog odricanja od odgovornosti, ovaj materijal ne predstavlja ponudu , ili zahtev za izvršenje transakcije bilo kojim finansijskim instrumentom. Društvo Fortrade ne prihvata nikakvu odgovornost za bilo kakvu upotrebu koja može biti sačinjena od ovih komentara ili za posledice koje proizilaze iz njih. Ne daju se nikakve izjave niti garancije za tačnost i potpunost informacija. Shodno tome svako lice postupa u tom smislu u potpunosti na sopstveni rizik. Svako obezbeđeno istraživanje, ne uzima u obzir specifične investicione ciljeve, finansijsku situaciju i potrebe određene osobe koja može da ga primi. Ono nije sastavljeno u skladu sa zakonskim zahtevima, osmišljen da promoviše nezavisnost investicionog istraživanja, kao takvog.

(Sponzorisan tekst)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike