Ovo je najiritantiniji animirani lik svih vremena!

annoying_orange.jpg

Znate li ovog „lepotana“?

E, ako ga ne znate, upoznajte ga obavezno, pa kada vas sledeći put neko iznervira samo mu pošaljite video!

„The Annoying Orange“, iritantni animirani video u kojem dosadna narandža maltretira svoje drugare voćkice najiritantniji je video na svetu, ali, istovremeno, i jedan od najviralnijih. Do sada je ovaj Jutjub kanal, od svog nastanka 2009. godine, zabeležio 2,636,996,446 (kako se ovo izgovara?!) pregleda i ima preko 4 miliona pretplatnika, a sve je počelo kao mini animirana komedija koju je napravio Dane Boedigheimer.

Koncept je jednostavan: „Ja sam narandža, vi ste jabuke!“, piše u opisu ovog kanala, sa željom da se istakne superiornost gospodina narandže, naravno. On ima ljudske oči, usta, i vrlo iritantan glas, a šale su mu, blago rečeno neukusne i bukvalno krvave…Jadne voćkice takođe su antropomorfne, ali bespomoćne…I najviše nadrljaju jabuke i kruške, da se razumemo.

U međuvremenu, Orange je prerastao u pravu imperiju: tu su majice sa likom iritantnog stvora kojeg biste najradije zgazili ili iseckali i pojeli, linija igračaka, zatim TV serija i video igre

Zašto je ovaj kanal i dalje izuzetno posećen a svi video sadržaji, iako su prilično bizarni i gadni, izuzetno gledani?

Pa evo, uverite se i sami: Pogledajte jedan od najgledanijih klipova, i nemojte reći da vas nismo upozorili – tražićete da gledate još, i još..

 

Ostavite komentar

Ostavite komentar