najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Ovo je najiritantiniji animirani lik svih vremena!

Znate li ovog “lepotana”?

E, ako ga ne znate, upoznajte ga obavezno, pa kada vas sledeći put neko iznervira samo mu pošaljite video!

“The Annoying Orange”, iritantni animirani video u kojem dosadna narandža maltretira svoje drugare voćkice najiritantniji je video na svetu, ali, istovremeno, i jedan od najviralnijih. Do sada je ovaj Jutjub kanal, od svog nastanka 2009. godine, zabeležio 2,636,996,446 (kako se ovo izgovara?!) pregleda i ima preko 4 miliona pretplatnika, a sve je počelo kao mini animirana komedija koju je napravio Dane Boedigheimer.

Koncept je jednostavan: “Ja sam narandža, vi ste jabuke!”, piše u opisu ovog kanala, sa željom da se istakne superiornost gospodina narandže, naravno. On ima ljudske oči, usta, i vrlo iritantan glas, a šale su mu, blago rečeno neukusne i bukvalno krvave…Jadne voćkice takođe su antropomorfne, ali bespomoćne…I najviše nadrljaju jabuke i kruške, da se razumemo.

U međuvremenu, Orange je prerastao u pravu imperiju: tu su majice sa likom iritantnog stvora kojeg biste najradije zgazili ili iseckali i pojeli, linija igračaka, zatim TV serija i video igre

Zašto je ovaj kanal i dalje izuzetno posećen a svi video sadržaji, iako su prilično bizarni i gadni, izuzetno gledani?

Pa evo, uverite se i sami: Pogledajte jedan od najgledanijih klipova, i nemojte reći da vas nismo upozorili – tražićete da gledate još, i još..

 

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike