U trendu

Ovo su najluđe perverzije današnjice

„Mislim da je nekad bilo pervrerzno imati oralni seks, a kada je to postalo normalno, onda je perverzno bilo ejakulirati u usta ili na lice, pa onda ne znam ni ja…

Šta je to danas perverzno?“ (zeljan odmora)

– Danas je seks perverzija. (light & dark)

– Danas je perverzija kad te šef … u mozak, a nervni slom je pandan orgazmu. (Stroncijum)

– Kada ona baca noževe, a ja naslonjen uz zid, raširenih ruku, na glavi mi jabuka, u rukama po jabuka i između nogu jabuka. Perverzija je kad ostane jabuka između mojih nogu, a on se spusti. (Brajan Koen)

– Perverzija je kad prdiš u kadi punoj vode, a ona ti ljubi mehuriće… (Tiranosurus-Žex)

– Jedan od najčešćih oblika perverzija, koja se dešava skoro svakodnevno, a njome su pogođeni uglavnom bračni parovi, da preciziram, muškarci. Kakav je to oblik perverzije? To je jedan od najstrašnijih oblika perverzija i gotovo svi muškarci na planeti mogu se suočiti sa njim. Kako ona (ta perverzija) deluje na muški organizam? Veoma, veoma, loše. Da li je moguće izbeći ovu groznu perverziju? Samo oni muškarci koji gledaju širom otvorenih očiju, mogu je izbeći. Kakva je to u stvari perverzija? Pošto je ova perverzija data isključivo za bračne parove, tako će biti i opisana:

 • Krenuću od prvog tipa ove pervezije, a ona ponajviše pogađa one muškarce čije žene ne umeju da kuvaju, ili to što skuvaju i bolje da nisu ni kuvale. U ovom slučaju, krivi su sami muškarci.
 • Drugi tip ove perverzije je strašniji oblik i ona se događa onim muškarcima koje tašta pozove na ručak, a za ručak kuvana boranija s kostima. A što je i najgore, iz lažne skromnosti, ti nesrećni muškarci se zahvale tašti na izuzetnom ručku, gledajući svoje žene krajičkom oka, sluteći njihovu reakciju.  (Brajan Koen)

Uključite se i Vi u ovu diskusiju na Forumu Krstarice…

3 komentara
 1. Dragan

  U danasnje vreme kanda je postalo perverzno slusati Mocarta, rekvijem

 2. Dudumbas

  Kao bre nema perverzija??? A pederi, pedofili i ostali fili u tom kontekstu? Naučnici su plaćeni ološ novog svetskog poretka da degradiraju čoveka i naprave sodomiste od njih i ostalih!

 3. Viktor Rotmiler

  Sto se seksa tice,tu perverzija vise nema.Sami lekari,pisuci clanke po novinama,iznose,kako je gutanje sperme zdravo,jer obiluje vitaminima i mineralima,koji pogoduju zenskom zdravlju.Po meni,perverzija su samo ratovi.Davanje miliona i miliona Evra,za kupovinu „najmodernijeg „oruzja. Dok se za slanje tesko bolesne dece,u inostranstvo na lecenje,novac pribavlja donacijama=prosjacenjem,za naoruzavanje vojski sveta,bacajuii se milijarde..u kesu.!!! Eto to je po meni,perverzija.A to,da li se neko seksira spreda,ili od pozadi…to su seksi nevine igrarije.!

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike