najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Pink ambasadorka dobre volje Unicefa

Američka pevačica Pink imenovana je danas za ambasadora dobre volje Unicefa, sa zadatkom da podstiče decu u Sjedinjenim Američkim Državama da se više bave fizičkim aktivnostima.

Kako prenosi agencija Rojters, pevačica, čije je pravo ime Alisija Mur, biće zadužena da prikuplja sredstva za kupovinu visoko hranljivog i bogatog vitamonom C putera od kikirikija, koji će biti namenjen gladnoj deci širom sveta.

“Zadatak mi je da savetujem majke kako da njime hrane svoju decu”, kazala je nova ambasadorka Međunarodnog fonda za decu i omladinu, dodavši da puter od kikirikija “za samo nedelju dana vraća mališane u život”.

Prilikom nedavne posete Haitiju, u okviru Unicefovog programa pomoći u hrani, Pink je imala priliku da se iz prve ruke upozna sa neuhranjenom decom.

“Kada to vidite svojim očima i kada vidite da nešto daje rezultate, mnogo je lakše zastupati jedan takav program i pokušati da probudite svest kod drugih ljudi”, izjavila je ona.

Popularna pevačica je i glasnogovornik Unicefovog Kid Power benda, muzičke “pro-fitnes” grupe koja podstiče bavljenje gimnastikom putem interaktivne aplikacije.

(Tanjug)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike