najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Plastično savršenstvo: Idoli su joj Pamela i Barbi (video)

Amanda Lav iz Škotske već je tri puta bila operaciji grudi, a sada želi da poveća grudi još više.

Do sada je na svoj izgled potrošila skoro 200.000 futni, a sve kako bi bila što sličnija živoj Barbi. Osim silikona za grudi, Amanda redovno ide na botoks kao i na inekcije kolagena.

“Želim da postiglem plastično savršenstvo. Želela sam savršeno lice, velike usne, glatku kožu… Hoću da izgledam kao lutka”, kaže ova majka četvoro dece.

“Kada sam bila dete igrala sam se sa barbikama i pretvarala se da sam barbika. Sećam se i da sam kasnije gledala Baywatch, Pamela Anderson mi je bila idol i htela sam izgledam kao ona”, objašnjava Amanda.

Njena najstarija kćerka ima 18 godina i ljudi često misle da joj je mlađa sestra. Amanda je sa 16 godina otišla iz Škotske jer je želela da postane manekenka. Bila je mršava i skoro da nije imala grudi. “Sve moje prijateljice u Los Anđelesu imale su velike grudi i bila sam ljubomorna na njih. I ja sam to htela, ali moj partner u to vreme nije podržavao operaciju jer mu se sviđao moj prirodni izgled”, priča.

Kada je rodila najstariju kćerku Tegan, vratila se u Škotsku. Ubrzo je prekinula vezu sa partnerom i nastavila da živi tamo. Počela je da radi u kantini koju je vodila njena majka, a tamo je ubrzo upoznala današnjeg supruga.

“Kada sam je tek upoznao nije bila operisana. Imala je plavu kosu, lepe oči i divan osmeh. Uvek mi je bila lepa i voleo sam je pre svih operacija”, kaže njen suprug. Podržao je njenu odluku da se operiše i podržava i dalje. Naime, Amanda planira još operacija, a sa tim se glasno ne slažu njene kćerke Tegan i Logan.

“Mislim da joj to ne treba, ranije je bila lepa i uznemirim se svaki put kada ide na operaciju”, kaže Tegan. Njena mlađa kćerka kaže da se dečaci u njenoj školi često rugaju i govore ružne stvari o njenoj mami. “Govore da uvek izbacuje grudi i da glumi u pornićima, što nije istina. Ponekad moram da im se suprotstavim”, priča 14-godišnja Logan.

Amanda se ne brine. “Mislim da nikada neću prestati s aoperacijama. Želim da izvadim rebra da bih imala tanji struk. Radiću ovo i sa 70 godina”, prenose britanski mediji.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike