najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Pobednik TV debate Klinton-Tramp – debeljko u crvenom džemperu

Nakon druge predsedničke debate u kojoj su snage odmerili Hilari Klinton i Donald Tramp, dogodilo se nešto što niko nije očekivao, prenose hrvatski mediji.

Iako ankete pokazuju da je Hilar Klinton skupila najviše simpatija glasača, Amerika je dobila pobednika, ali to nije bio ni Tramp ni Klintonova već Kenet Boun, debeljko s naočarima, crvenim džemperom i brčićima.

Operater elektrane iz Belvila u Ilinoisu osvojio je američke glasače nakon što je kandidatima postavio pitanje vezano za temu energetske politike.

“Koje korake nameravate da preduzmete kako bi zadovoljili naše potrebe za energijom, a da u isto vreme imate na umu okolinu i osigurate minimalni gubitak radnih mesta u elektranama na fosilna goriva?”, upitao je nasmejani Ken Boune ne znajući da će samo nekoliko sekundi kasnije postati senzacija na internetu.

“Juče sam imao sedam sledbenika na Tviteru, a među njima dva puta je bila moja baka. Naime, zaboravila je lozinku za profil pa je morala da napravi novi”, rekao je Boun za Fox News komentišući neobičnu situaciju u kojoj je postao najkomentiranija osoba na društvenim mrežama.

Samo 24 časa kasnije, imao je hiljade sledbenika na Tviteru, a po povratku kući, Bouna je dočekalo 423 zahteva za prijateljstvo na Fejsbuku: “Sve sam ih prihvatio jer zbog svega toga nakratko sam se osećao dobro”.

U manje od 24 sata korisnici društvenih mreža stvorili su gomilu njegovih fotografija, a osim pozitivnih komentara tu je i ponuda starlete Kortni Stoden koja je objavila golišavu fotografiju i napisala: “Svaka Barbie treba Kena… a Ken Boun je moj!”.

Mnogi su oduševljeni njegovim pomalo staromodnim stilom odevanja (neki čak tvrde da će se maskirati u Bouna za Noć veštica), ali on tvrdi da je bio prisiljen izabrati crveni džemper zbog male nezgode koja mu se dogodila na putu: “Džemper je bio plan B. Pripremio sam divno odelo maslinaste boje, ali kad sam ulazio u auto, popustili su mi šavovi na pantalonama. Desilo se zbog debljine, a to je srećna okolnost kad se hranite, ali ne trenirate kao sportista”.

Za New York Times izjavio je da je pitanje postavio jer i on i njegove kolege smatraju da je ugalj pozitivna stvar, ali svesni su i da postoji potreba za ekološkom kulturom.

Što se njegovog izbora tiče, tvrdi da se trudi  da se fokusira na pozitivne stvari, ali da će odluku doneti tek 19. oktobra kad je zakazana poslednja debata: “Ni na jednoj strani nisam video dovoljno pozitivnih stvari koje bi me naterale da donesem čvrstu odluku”.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike