najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Počele prve svirke, zvanično počeo Egzit

Bend Goblini prvi je bend koji je izašao pred publiku na glavnoj bini (Main Stage) ovogodišnjeg 15. Egzit festival, čime je i zvanično otvorena ta četvorodnevna žurka u Novom Sadu.

Pevač Goblina Branko Golubović Golub pozdravio je brojnu publiku, njegove verne fanove, i poručio da će ovo biti jedan od najboljih Egzita do sada, s obzirom na sjajan rok program i gostovanje benda Motorhed (Motorhead).

“Biće ovo kratka svirka, ne baš onako kako su naši fanovi navikli, ali smo koncepcijski odlučili da izađemo na binu i da svih 45 minuta sviramo najjače i najbolje što možemo. Novi Sad je uvek bio naš omiljeni grad za svirke, pa ćemo i ovog puta dati sve od sebe”, rekao je Golub za O radio iz Novog Sada pred sam izlazak na binu.

Portparolka Egzita Jelena Galetin rekla je za agenciju Beta da organizatori ove godine očekuju jedan od najposećenijih festival do sada, s obzirom da je, prema dosadašnjim informacijama, karte kupilo više od 40 hiljada ljudi.

Svirke su na vreme počele i na drugim binama, na Fjužn (Fusion) bini su publiku odmah u 19 časova sačekali Bobo Knežević i Cotomasina, a na čuvenom rege “Pozitiv vajbrejsn stejdž” – zvuci rege muzike začuli su se takođe tačno u 19 sati.

Kasnije večeras na elektronskoj Dance areni očekuju se nastup tri veoma popularna di-džeja i to Adama Bejera (Beyer), Džozefa Kapriatija (Joseph Capriati) i Krisa Libinga (Chris Liebing). Osim muzike, publika na Egzitu moći će da poseti mnoge druge zanimljive događaje, kao što su karaoke stejdž, Sajlent disko (Silent Disco), Zona za igrice, NVO sajam i razne kafiće i atrakcije.

Ovo je 15. izdanje Egzita, a nakon Novog Sada žurka će biti nastavljena na plaži Jaz u Bidvi u Crnoj Gori na morskom Si dens (Sea Dance) festivalu.

 

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike