U trendu

Počinje nova sezona serije Državni posao

Nova sezona humorističke serije „Državni posao“ počeće večeras na Prvom programu Radio-televizije Vojvodine u terminu od 18.50 časova, najavili su iz pokrajinskog javnog servisa.
O novoj sezoni popularne serije za RTV su govorili glumci Nikola Škorić i Dejan Ćirjaković, koji su najavili da će se nove avanture arhivatora Torbice, Boškića i Čvarkova dešavati i van kancelarije u kojoj su do sada snimali sve svoje skečeve.

Kako su objasnili, protagonisti su trenutno u zatvoru, ali pred premijernu epizodu novog serijala nisu hteli da otkriju kako će se ta situacija završiti.

Glumac Dejan Ćirjaković, koji glumi Boškića, je najavio da će nova sezona doneti potpuno novu dimeziju „Državnog posla“, te da će biti mnogo rekapitulacija i sećanja na vreme koje su proveli u zatvoru, na to šta se tamo desilo i koga su sve upoznali.

Kako su najavili, u seriji će se pojaviti i novi likovi. Nikola Škorić, poznat kao lik Torbice, rekao je da je ekipa počela da snima nove epizode već u avgustu, te da su pratili aktuelne teme iz tog perioda kojih je bilo mnogo.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike