Poklončići

Evo male pomoći pri odabiru poklona za vašu damu.

Ovan

Silno će se obradovati poklonu koji može da pokaže pred drugima i da se njime pohvali, ali i da ga koristi na javnim mestima. Ume da se raduje različitim sitnicama koje ostavljaju veliki efekat ili podstiču veselo raspoloženje.

Bik

Prefinjena je i ima istančan ukus, a od vas očekuje poklon koji ima težinu, to jest, određenu materijalnu vrednost. Ipak, ume da ceni i svaki gest iskrene pažnje i da se raduje sitnicama.

Blizanci

Poletna je i vrlo dinamična. Obradovaće je poklon za svakodnevnu upotrebu. U obzir dolaze edukativni ili zabavni sadržaji.

Rak

Veoma je senzualna, emotivna i romantična. Radovaće se poklonu koji u njoj podstiče različita osećanja i nežnost. Preferira stvari koje po njenom mišljenju imaju materijalnu ili emocionalnu vrednost. Obradovaćete je svojom pažnjom, nežnom porukom i iskazanim osećanjima.

Lav

Vrlo je temperamentna i samosvesna. Obradovaćete je poklonom koji potvrđuje vaš istančani ukus i visok stil. Obožava galantnost i raskoš, ali i poseban protokol prilikom uručivanja poklona.

Devica

Veoma je odmerena i promišljena. Radovaće se poklonu koji istovremeno zadovoljava njene visoke standarde o korisnoj, praktičnoj i lepoj strani poklona.

Vaga

Veoma je prefinjena i poseduje istančan ukus. Obradovaćete je poklonom koji zadovoljava njene kriterijume i estetske vrednosti, ali očekuje i materijalnu vrednost. Voli da oseti visoki sjaj, raskoš i luksuz prilikom ceremonije darivanja.

Škorpija

Vrlo je senzualna i strastvena. Radovaće se poklonu koji ima ličnu namenu, posebno ukoliko pogoduje njenoj zavodljivoj ćudi. Imponovaće joj ako oseti čar i neku vrstu izazova. Upotrebite maštu, budite drugačiji od ostalih.

Strelac

Ona je vrlo originalna, vesela i odvažna. Obradovaćete je poklonom koji zadovoljava njena trenutna interesovanja ili potrebe. Oduševiće je ceremonija uručivanja poklona u društvu. Prijaće joj nešto neuobičajeno i sa ličnim pečatom.

Jarac

Ova dama poseduje bistru pamet i praktičan duh, ali u dubini svoga bića teži ka emotivnom zanosu. Od vas očekuje da u svakom trenutku budete pedantni, pažljivi, pristojni. Radovaće se ako je iznenadite u intimnoj atmosferi, daleko od očiju javnosti.

Vodolija

Ima vrlo originalan stil izražavanja, a naviše ćete je obradovati poklonom koji za nju predstavlja iznenađenje, ali i zadovoljava njene estetske kriterijume. Poklon na javnom mestu je pun pogodak.

Ribe

Senzualna, nežna i romantična, ona je i velika sanjalica. Poklon koji u njoj podstiče emotivnu reakciju i oduševljenje je pravi. Pogoduje joj intimna atmosfera i osećaj bliskosti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.