U trendu

Potpuna propast O.J Simpsona

„Svi beže od njega. Niko normalan ne želi da deli ćeliju sa njim. Izbegavamo ga i za vreme ručka jer smrdi kao kuga“, žali se u pismu zatvorenik Vernon Nelson, koji u Nevadi služi zatvorsku kaznu, a jedan od cimera mu je i bivši igrač američkog fudbala O. J. Simpson.

Sportistu su osudili na 33 godine života iza rešetaka zbog oružane pljačke i otmice u Las Vegasu, a svojevremeno su mu sudili i zbog ubistva bivše supruge Nikol Simpson i njenog tadašnjeg dečka Rona Goldmana, ali su ga oslobodili krivice.

Drugi zatvorenici tvrde kako je O. J. potpuno zdravstveno propao. Kažu da već neko vreme ne može da kontroliše malu i veliku nuždu zbog čega su ga cimeri prozvali ‘Smrdljivko’.

„Nosi pelene za odrasle, ali ni one mu ne pomažu. Postao je glavni predmet sprdnje, a čuvari se redovno iživljavaju na njemu. Simpson se nadao da će zbog nekadašnjeg statusa sportske zvezde imati povlašćeni tretman, ali u zatvoru je isto kao i drugi osuđenici“, rekli su robijaši iz Nevade.

I Simpsonov bivši menadžer Norman Pardo zabrinut je za njegovo zdravlje. Sumnja da O. J. ima Alchajmerovu bolest jer se često žali na glavobolje i gubitak pamćenja, muca i sve lošije vidi, a ima problema i sa sluhom.

Drugi smatraju da su simptomi koje ima bivši igrač američkog fudbala posledica udaraca koje je u sportskoj karijeri primio u glavu, prenose mediji.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike