Prava sitnica

Evo nečeg i za one koji se uvek pitaju šta da obuku za neke formalne prilike. Nova košulja za formalne prilike, koju je stvorio „Tomas Pink“, apsolutni je hit u svetu biznismena i velikih odluka. Gotovo neverovatno glatka i očaravajuće mekana, košulja renomiranog proizvođača ima posebno gusto tkanje, koje joj i omogućava ovakve vanserijske karakteristike.

Proizvedena od najkvalitetnijeg švajcarskog pamuka i satkana u Italiji, ova košulja, koja mora pronaći svoje mesto u ormanima uspešnih i otmenih poslovnih ljudi, postoji u dve varijante i tri različite boje. Klasična, jednobojna verzija može imati plavu, ružičastu ili lila nijansu, dok u varijanti s vertikalnim prugama postoje one u plavim i ružičastim tonovima. Mi bismo vam ipak preporučili plavu varijantu.

Šta je s cenom, verovatno se pitate. Ona može da predstavlja mali problem. Ukoliko se opredelite za proizvod koji nosi konfekcijski broj, zadovoljstvo da imate na sebi ovaj odevni predmet stajaće vas čitavih 250 evra, tačnije, 248. Ako rešite da od „Tomasa Pinka“ naručite košulju sašivenu baš po vašim merama, moraćete da izdvojite 350 evra. Što bi rekli u „Alanu Fordu“: „Cena – prava sitnica!“ No, ponekad zadovoljstvo nema cenu. Samo napred! Isprobajte najnoviju „Tomas Pink“ košulju sa 200 pređica.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.