Pravila ponašanja

Da li vam ovo zvuči poznato: „Šta se dogodilo? Toliko sam zbunjena. U početku je izgledalo kao da mu se sviđam. Rezervisao je mesta, došao po mene i izveo me u odličan restoran. Ali, iz nekog razloga, tokom večere postao je hladan i nezainteresovan. Pošto me je dopratio do kuće, jednostavno je nestao. Od tada se nije javio. A zaista mi se svideo.“
Ako vam se desilo nešto slično, verovatno ste prekršili jedno od osnovnih pravila prvog sastanka. Zato, evo šta učiniti da se vaš prvi sastanak ne bi pretvorio i u poslednji.
1. Nemojte imati negativan stav prema izlascima. Zašto bi čovek jurio ženu koja nije zainteresovana? Takođe, ne preporučuje se da svoja loša iskustva s izlazaka prepričavate onom s kim ste izašli prvi put. Budite romantičan izazov, a ne mentalni.
2. Nemojte suviše da pijete. Uvek zadržite dovoljno razuma da procenite njegov karakter. Zato nemojte suviše da pijete, jedno do dva alkoholna pića biće sasvim dovoljno. Uvek budite dovoljno trezni da se kasnije sećate kako ste se ponašali na prvom sastanku s njim.
3. Ne govorite suviše ružno o svojim prošlim vezama. Prvi sastanak s nekim novim ipak nije mesto za ogovaranje i iznošenje prljavog veša o onim starim. Otkrijte svoje tajne; recimo, kada ste bili na plaži na nekom lepom mestu. Svi mi imamo prošlost. Ipak, sačuvajte je za sebe, bar na prvom sastanku.
4. Nemojte da ga zastrašite. Ovo nije vreme da ističete svoje fizičke mane. Svoje nezadovoljstvo iznesite ljudima koji mogu da vam pomognu. Imati samopouzdanja je seksi!
5. Ne pričajte o svojim malim problemima. Tipičan muškarac će biti užasnut ako počnete da pričate o tome koliko se traumatizujete zbog nekih stvari, recimo, bacila u restoranima, neopranih stolnjaka ili sličnog. Tako ugrožavate ono što se zove romantično provedeno vreme. Vi već znate sve o tome. Zato zadržite svoje probleme za sebe i upoznajte njega.
6. Nemojte ga juriti. Nikada ga nemojte lišiti ushićenja zbog toga što on juri vas. Pored toga, mnogo je zabavnije biti uhvaćen! Žena uvek može da inicira prvi sastanak, ali posle toga, na muškarcu je da odluči da li želi da nastavi viđanje. Dozvolite muškarcu da započne igru i preuzme vodeću ulogu. Kada vas muškarac juri, male su šanse da će tada otići.
7. Nemojte non-stop pričati. Ne morate da popunite svaki sekund nekim bezveznim razgovorom. Ako konverzacija nestane za trenutak, nemojte paničiti, to se jednostavno dešava. Prirodne pauze su seksi, i govor tela može biti mnogo snažniji nego reči. Polako mu se nasmešite i dišite. Možete se iznenaditi kada on iznenada kaže: „Dođi ovamo i poljubi me!“ Zapamtite, ponekad je manje konverzacije u stvari više konverzacije.
8. Naučite kako da odete. Svi mogu da budu prijatni kada uživaju, ali pravi test karaktera je kako se neko ponaša kada mu je dosadno. Nećete dobiti ništa ako se patite na lošem sastanku. Zato, ako se loše provodite, najbolje je da odete brzo, ali dostojanstveno, bez ikakvih uvreda. Jednostavno se zahvalite, pozdravite se i idite.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.