najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Predbračnu idilu Maraje Keri kvare ljubomora i zavist

Spektakularno venčanje američke pevačice Maraje Keri i australijskog milijardera Džejmsa Pakera isplanirano je do zadnjeg detalja. Međutim, izgleda da će se sve odložiti zahvaljujući Marajinom bivšem  mužu Niku Kenonu (35).

– Nik i Maraja su se rastali još 2014. Ona silno želi da se uda za Džejmsa, ali povređeni Nik nikako da potpiše papire – kaže bliski prijatelj pevačke dive.

Iako Maraja i on imaju blizance Morokana i Monro (4), sam je napustio zajedničku kuću a sada je ljubomoran i želi da joj napakosti.

– Sve čestitke divnim ljudima, zaslužuju sreću – napisao je na društvenim mrežama pre nekoliko meseci kada se par verio. Maraja ga sad optužuje da je bio neiskren.

Maraja se u australijskog milijardera zaljubila nakon što je on nemilosrdno proganjao i osvajao poklonima. Paker je sin medijskog mogula Kerija Pakera, ali Džejms je i sam stekako bogatstvo. Dobar prijatelj Tom Kruz uveo ga je u sajentologiju, za koju Paker kaže da ‘mu je pomogla, ali da je on ipak katolik’.

Do sada se dva puta ženio, iz drugog braka ima troje odrasle dece, a obožava i blizance svoje nove izabranice. Venčanje navodno ne stopira samo razvod od Kenona već i Pakerova majka, koja ne može da smisli medijski eksponiranu buduću snaju.

– Za ženu si odabrao gomilu šljokica koje prate skandali. Užas – prebacila je majka sinu, koji jako ceni njeno mišljenje, navode mediji.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike