Predvideo Trampovu pobedu, masakr u Vegasu, a za 2018. ne predviđa ništa dobro (video)

Poznati vidovnjak Kreg Hamilton Parker za 2017. godinu predvideo je neke događaje koji su izgledali nemoguće, a odreda su se obistinili , a ono što vidi u 2018. godini vam se nikako neće svideti. Napadi hemijskim oružjem, bitkoin prevare i masovne poplave samo u neke od njegovih prognoza, prenose mediji u Srbiji.

Parker svake godine objavljuje javno svoja predviđanja za narednu godinu, koja su do sada uglavno bila tačna. To što je za 2017. godinu predvideo da će biti teška, puna ekonomskih poteškoća i socijalnih nemira u kojima će stradati najsiromašniji delovi društva, mnogi su nazvali logičnim sledom događaja a ne predviđanjima.

Međutim, njegove prognoze da će Hilari Klinton otići u „političku penziju“ posle pobede Donalda Trampa na izborima, problemi sa vulkanom Vezuvio, smrtonosni zemljotres na italijanskom ostrvu Iskija, rastući problemi italijanskih banaka, konflikt između SAD i Severne Koreje, samo su neki od precizno pogođenih.

Takođe, Parker je predvideo i masovno ubistvo u Las Vegasu u kojem je ubijeno 58 ljudi a više od 500 ranjeno.

Prvi deo njegovih predviđanja za narednu godinu odnose se na probleme sa životnom sredinom. Ono što će naslove puniti tokom čitave godine, prem a Parkerovim snovima, biće problemi sa „novim stanovnicima“ pa će tako u Nemačkoj neredi koje prave desničari biti veći nego inače.

„Imao sam snove u kojima se dosta drame odvija vezano za vodu, ali ne samo kao resurs. Video sam da Rim tone pod vodu. Mislim da je reč o potkopavanju čitave zapadne civilizacije, ali moguće je i da ima veze sa posledicama štete koju smo naneli životnoj sredini“ objasnio je on.

Parker je podsetio na to da, kao što je ranije predvideo Arapsko proleće, video je i poraz Islamske države.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike